Kuda sve direktno možete da letite iz Beograda ?

Zato je Yandex.Taxi rešio da uloži novac i tehnologiju u Centralnu Evropu. Pre samog početka smo u dogovoru sa Vladom Srbije napravili novu mapu Beograda. Tako detaljnu kartu niko nema, čak ni u Sloveniji, odakle ja dolazim. Ali Yandex.Taxi ne planira da se zaustavi samo taxi app montenegro na tome“, istakaa je Dejan Jefim, regionalni menadžer kompanije Yandex.Taxi za Centralnu i Istočnu Evropu. Menadžer Yandex.Taxi – a za Srbiju i zemlje Centralne Evrope je Dejan Jefim (Slovenija), jedan od najpoznatijih stručnjaka u oblasti taksi prevoza u regionu.

Pro-EU Upstart Party Secures Narrow Win in Montenegro Election – Bloomberg

Pro-EU Upstart Party Secures Narrow Win in Montenegro Election.

Posted: Mon, 12 Jun 2023 07:00:00 GMT [source]

U slučaju prekida programa Društvo će zvanično obavestiti javnost na svom sajtu. Obrazac zahteva, kao i pravila i uslove za korišćenje kartice za poljoprivrednike, možete https://taxi-travel.me/ ovde preuzeti, kao i na benzinskim stanicama „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. Rok da se iskoriste bodovi je dve godine od trenutka upisivanja bodova na karticu lojalnosti.

PUTUJTE UZ DEUS TRAVEL

Plaže su vrlo bezbedne, te su pogodne za porodice sa decom. Ljubitelji mirnog odmora na plaži će se odlično provesti na plaži Sveti Georgije. Ona je duga 1.5 km i prekrivena peskom i šljunkom. U blizini su hoteli, restorani i apartmani. Mogu se iznajmiti ležaljke i pedalino.

px’/>

https://podgorica.taxi/